Itinerari sonor per Horta: diumenge 12 d’octubre

El proper diumenge 12 d’octubre, Pol·len edicions i Helen Torres us conviden a participar a l’itinerari sonor que es farà per el barri d’Horta en el marc de la Primera Fira del llibre d’Horta (Horta, territori aLLIBRErat). L’itinerari sonor és una forma innovadora d’acostar-se als passatges literaris d’un espai geogràfic concret, en aquest cas Horta.

 

Ignacio Somovilla, autor del llibre El jardí amagat diu que “Horta du escrit en el seu nom la vocació verda”, per això, escriu Helen Torres a la presentació: “Hem traçat unes línies imaginàries per fer un recorregut en el qual llegirem el territori a partir de senyals i empremtes del passat i del present. De tant en tant, ens aturarem per deixar les nostres petjades sobre un mapa en forma de paraules, dibuixos, fulles, flors, records d’olors… Les pistes per llegir l’espai seran fragments de llibres, cançons i entrevistes que escoltarem mentre caminem; visites a llocs simbòlics on es respira la vida del barri; lectures d’històries dels carrers que transitem, i els nostres sentits ben atents.”

 

L’itinerari sonor, que compta amb el suport de Biblioteques de Barcelona, començarà a la plaça Eivissa, i durant unes dues hores de duració (tot i que només una de caminar) descobrirem autors, autores i indrets relacionats amb el llibre al barri d’Horta. Un d’aquests indrets serà la pròpia imprempta El Tinter, que obrirà les seves portes per a explicar per què una indústria gràfica aposta per quedar-se al barri d’Horta.

 

Apunteu-vos al passeig sonor en aquest enllaç.

 

En aquest link trobareu els arxius d’àudio necessàris per a fer l’itinerari sonor:

 

https://soundcloud.com/polenedicions/sets/horta

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top