Pol·len Edicions sccl som una editorial independent, cooperativa, jove, formada per tres sòcies, el Jordi, l’Aida i la Mar. Especialitzades en l’ecoedició de llibres de pensament crític, tenim la seu al carrer Junta de Comerç 20. Amb els nostres llibres, volem contribuir a la la pol·linització social, és a dir, a la difusió d’idees crítiques, a la generació de debat, a l’extensió del coneixement.

Publiquem sobretot assaig i narrativa i tenim diverses col·leccions sobre ciències socials crítiques, escrites des dels feminismes, l’anticapitalisme, l’ecologisme, etcètera. En el present catàleg coneixereu les nostres col·leccions.

Accediu al nostre catàleg de 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Practiquem l’ecoedició, és a dir, publiquem d’una manera que minimitzi al màxim l’impacte am- biental de les publicacions, en tot el cicle de vida del llibre (disseny, producció, distribució, …). Els nostres llibres compten amb l’anomenada motxilla ecològica, una eina que comunica l’impacte ambiental de les publicacions i en mostra l’estalvi assolit per la introducció de bones pràctiques en el

procés d’ecoedició. Més valors que ens defineixen són els feminismes, la cultura lliure, l’antiracisme i l’anticapitalisme.

 

L’Espai Contrabandos: el desembre del 2013 vam impulsar l’espai de promoció de l’edició independent i el pensament crític Espai Contrabandos.

ajuda_socis