Pol·len Edicions sccl som una editorial independent, cooperativa, jove, formada per quatre persones, el Jordi, l’Aida, la Mar i la Cata. Especialitzades en l’ecoedició de llibres de pensament crític, tenim la seu al pol cooperatiu La Politja Ecosistema Cooperatiu, situat a l’ETSAV-UPC (Pere Serra, 15, Sant Cugat del Vallès). Amb els nostres llibres, volem contribuir a la la pol·linització social, és a dir, a la difusió d’idees crítiques, a la generació de debat, a l’extensió del coneixement.

Publiquem llibres de tots els gèneres. Tenim diverses col·leccions, una per a criatures, i diverses de ciències socials crítiques, escrites des dels feminismes, l’ecologisme, etc.

Practiquem l’ecoedició, és a dir, publiquem d’una manera que minimitzi al màxim l’impacte ambiental de les publicacions, en tot el cicle de vida del llibre (disseny, producció, distribució, …). Els nostres llibres compten amb l’anomenada motxilla ecològica, una eina que comunica l’impacte ambiental de les publicacions i en mostra l’estalvi assolit per la introducció de bones pràctiques en el procés d’ecoedició. Més valors que ens defineixen són els feminismes, la cultura lliure, l’antiracisme i l’anticapitalisme.

 

 

 

El desembre del 2013 vam impulsar l’espai de promoció de l’edició independent i el pensament crític Espai Contrabandos, set anys de projecte que van concloure el 2020.

Aparició als mitjans:

 

2 Replies to “Qui som”

  1. judith Cobeña i Guàrdia ha dit:

    Bon dia,
    m’agradaria saber si accepteu rebre originals i quin és el procediment. Tinc un parell de poemaris i uns reculls de contes que penso podrien encaixar en la vostra línia editorial. M’agrada el lloc on sou…era la seu de l’entitat de la que vaig formar part molts anys.
    Ja direu coses. Salut!

  2. pol len ha dit:

    Hola Judith, pots escriure’ns un correu a info@pol-len.cat Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.