15/2 Conversación Mari Luz Esteban y Anna Freixas

Mari Luz Esteban y Anna Freixas conversan sobre el nuevo poemario de las mujeres viejas
15 de febrero a las 18:30h en Youtube

El próximo viernes 15 de febrero a las 18:30h conversación online entre Mari Luz Esteban y Anna Freixas en directo desde el canal de Youtube de Pol·len Edicions. El motivo de este acto es presentar el poemario de Mari Luz Esteban: El manifiesto de las mujeres viejas (traducción al castellano) y Manifest de la nova dona vella (traducción al català).

 

Manifest de la nova dona vella és l’últim poemari traduït al català de Mari Luz Esteban, investigadora especialitzada en l’antropologia feminista i activista. Un poemari que ens parla d’un subjecte invisible, infamat, estereotipat, mai protagonista: les dones velles. I el reinventa, des d’una mirada crítica i feminista, i el proposa com a imaginari col·lectiu: la nova dona vella. Un poemari necessari, per posar sobre la taula i repensar allò que ens afecta a totes (i a tots): la vellesa.

“La nova dona vella fa la feina de posar veu a les preguntes, a les reflexions, a les preocupacions de moltes dones grans; mastega i rumia aquestes inquietuds amb el propòsit d’escampar-les per la societat”

Traduït al  català per Ainhoa Aramburu PuenteMari Luz Esteban

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top