15/2 Conversación Mari Luz Esteban y Anna Freixas

Mari Luz Esteban y Anna Freixas conversan sobre el nuevo poemario de las mujeres viejas
15 de febrero a las 18:30h en Youtube

El próximo viernes 15 de febrero a las 18:30h conversación online entre Mari Luz Esteban y Anna Freixas en directo desde el canal de Youtube de Pol·len Edicions. El motivo de este acto es presentar el poemario de Mari Luz Esteban: El manifiesto de las mujeres viejas (traducción al castellano) y Manifest de la nova dona vella (traducción al català).

 

Manifest de la nova dona vella és l’últim poemari traduït al català de Mari Luz Esteban, investigadora especialitzada en l’antropologia feminista i activista. Un poemari que ens parla d’un subjecte invisible, infamat, estereotipat, mai protagonista: les dones velles. I el reinventa, des d’una mirada crítica i feminista, i el proposa com a imaginari col·lectiu: la nova dona vella. Un poemari necessari, per posar sobre la taula i repensar allò que ens afecta a totes (i a tots): la vellesa.

“La nova dona vella fa la feina de posar veu a les preguntes, a les reflexions, a les preocupacions de moltes dones grans; mastega i rumia aquestes inquietuds amb el propòsit d’escampar-les per la societat”

Traduït al  català per Ainhoa Aramburu PuenteMari Luz Esteban

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top