20/6 L’extraterrestre que va descobrir la biodiversitat Trunix al Kosmopolis 2021

Pol·len participem al Kosmopolis 2021 del CCCB amb un acte el proper diumenge 20 de juny d’11h a 12h a al Pati de les Dones del CCCB. Amb el conte L’extraterrestre que va descobrir la biodiversitat, una història d’un ésser extraterrestre, de nom Trunix, que arriba a la Terra i coneix la Daniela.
El Trunix és un ésser extraterrestre. Ha arribat al planeta Terra i el que més l’ha sorprès és la quantitat de vida diversa que hi ha trobat. «En diem biodiversitat», li
explica la Daniela, una noia de deu anys que ha trobat a la platja de Barcelona, «i és la quantitat de vida diferent que conviu en aquest planeta». «I què feu per protegir-la?», li pregunta el Trunix. Aprofitant l’aparició del conte L’extraterrestre que va descobrir la biodiversitat (Pol·len Edicions), convidem les famílies a parlar de què és la biodiversitat i la importància de protegir-la amb l’autor del conte, Àngel Panyella, i la il·lustradora, Aida I. de Prada.
Acte gratuït amb reserva prèvia. Inscriu-te.
Qué és el Kosmopolis?
No et perdis la programació del K21 Kosmopolis 2021 del 16 al 20 de juny.

La literatura que ve

De la ciència, el mètode de prova i error. De la filosofia, les preguntes que no es fa ningú. De la poesia, la consciència del que encara no té un nom. De la mística, l’ancestral recerca de la transcendència. I també el compost mil·lenari dels mites, la necessitat de crear i d’explicar-nos històries que donin sentit a la vida en un planeta ferit.

Una literatura per a l’era de l’emergència climàtica, de la consciència biocèntrica i del naixement d’un futur multiplanetari. Una literatura que defuig les classificacions, on els gèneres es barregen i cada obra és una exploració de territoris sense cartografiar. La ciència que necessita la ficció per ser desitjada. La ficció que necessita la ciència per ser versemblant. Les espècies literàries que continuen mutant, com les espècies literals. Espècies marcianes, espècies companyes. Són les friccions d’un esdevenir que ens interpel·la. És la literatura, que sempre ens amplifica. La literatura que ve, la literatura que arriba.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top