23/12 La diversitat és divertida al Radical December

Una nova oportunitat de conèixer el llibre La diversitat és divertida, un joc interactiu per llegir i jugar al voltant del gènere. El proper 23 de desembre a les 17:30h, acte online del Radical Debember de la Fira Literal. El podreu seguir des del Youtube de Pol·len Edicions.

Un conte per llegir i jugar al voltant del gènere.

La diversitat és una de les principals característiques de l’ésser humà i la seva sexualitat, i és l’ingredient necessari per acompanyar la construcció de la identitat de les criatures des de l’escolta, el joc, l’experimentació i el descobriment, entenent-la sempre com a quelcom canviant.
Parlarem a les autores del llibre, Laura Arcarons Martí i Carlota Coll Gutiérrez, i amb la il·lustradora Eva Palomarsobre el conte i com podem fer-ho servir ja que també és un material interactiu per jugar amb la diversitat, principalment en relació amb la genitalitat, la identitat i l’expressió de gènere.
Al interior del conte “”La diversitat és divertida”” trobareu 9 personatges que es poden combinar per crear-ne 729 de nous. A més a més, el llibre també conté una pàgina on la criatura es pot dibuixar i descriure’s a si mateixa.

Conèixer la identitat d’una persona només es pot fer a partir del seu propi relat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top