23/12 La diversitat és divertida al Radical December

Una nova oportunitat de conèixer el llibre La diversitat és divertida, un joc interactiu per llegir i jugar al voltant del gènere. El proper 23 de desembre a les 17:30h, acte online del Radical Debember de la Fira Literal. El podreu seguir des del Youtube de Pol·len Edicions.

Un conte per llegir i jugar al voltant del gènere.

La diversitat és una de les principals característiques de l’ésser humà i la seva sexualitat, i és l’ingredient necessari per acompanyar la construcció de la identitat de les criatures des de l’escolta, el joc, l’experimentació i el descobriment, entenent-la sempre com a quelcom canviant.
Parlarem a les autores del llibre, Laura Arcarons Martí i Carlota Coll Gutiérrez, i amb la il·lustradora Eva Palomarsobre el conte i com podem fer-ho servir ja que també és un material interactiu per jugar amb la diversitat, principalment en relació amb la genitalitat, la identitat i l’expressió de gènere.
Al interior del conte “”La diversitat és divertida”” trobareu 9 personatges que es poden combinar per crear-ne 729 de nous. A més a més, el llibre també conté una pàgina on la criatura es pot dibuixar i descriure’s a si mateixa.

Conèixer la identitat d’una persona només es pot fer a partir del seu propi relat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top