23/9-24/9 Fira del Llibre Local i Conscient a Les Preses

Els propers 23 i 24 de setembre arriba una cita molt especial, perquè Pol·len som una de les entitats que co-organitzem aquesta fira, juntament amb Nanit Editorial, Triangular Edicions i l’Ajuntament de Les Preses. Les Jornades d’Ecoedició i la Fira del Llibre Local i Conscient a Les Preses.

Jornades d’Ecoedició, 23 de setembre
El divendres 23 de setembre celebrem les jornades professionals de l’ecoedició, unes jornades de treball dirigides al sector professional editorial: editorials, impremtes, llibreries, biblioteques… totes hi sou convidades!

En aquesta edició hi treballarem tres punts:

  • la compensació de les emissions generades en el procés productiu
  • el pla de sostenibilitat de l’Institut d’Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya
  • el compromís d’escriptores i escriptors

ON? Centre Cultural de Les Preses
QUAN? divendres 23/9 a les 10.30 h.

Fira Llibre Local i Conscient, 24 de setembre

ON? Plaça major Les Preses
QUAN? 24/9 de 10:30h a 20h

La fira

Aquesta fira pretén ser un referent en el panorama editorial i un punt de reflexió sobre la producció i el consum conscient de cultura i lectura.

Qui hi ha darrere de la fira?
La iniciativa surt d’un grup de persones voluntàries que han posat el seu cor, les seves mans i el seu temps perquè aquesta fira sigui possible. L’organització i les idees venen d’un grup d’editorials independents que creuen que les pràctiques del sector editorial poden ser més conscients i sostenibles. Les tres practiquen l’ecoedició i estan adherides al segell Llibre Local.

Aquesta fira és possible perquè l’Ajuntament de Les Preses hi ha cregut des del primer moment. Gràcies a l’alcalde, les regidories d’Educació i Esports, el personal de la brigada i tots els tècnics i tècniques que han donat suport a una idea i han contribuït a fer-la realitat.

Editorial Nanit

L’ Editorial Nanit som una editorial infantil especialitzada a convertir cançons a conte per tal de fer arribar els missatges de la música als infants i crear eines perquè les famílies puguin compartir moments, música i lectura. Tenim mig cos a Barcelona i l’altre mig, a La Garrotxa.

Triangular Edicions

Triangular Edicions som una petita editorial independent i de proximitat nascuda a Sant
Andreu de Palomar, actualment ubicada a La Bisbal d’Empordà.
Publiquem llibres de relat breu i novel·la curta d’autores, autors i autoris poc coneguts però
amb una mirada crítica cap al món que ens envolta.

Pol·len edicions

Pol·len Edicions sccl som una editorial independent, cooperativa, jove, especialitzada en l’ecoedició de llibres de pensament crític. Amb els nostres llibres, volem contribuir a la la pol·linització social, és a dir, a la difusió d’idees crítiques, a la generació de debat, a l’extensió del coneixement.

Les Preses

Les Preses és un terme municipal situat a 4 km d’Olot, on s’hi alterna de manera harmoniosa plana i muntanya amb conreus i boscatges. És aquí, en aquest poble que conviu amb paratges naturals d’extrema bellesa, on s’havia de dur a terme una fira que intenta potenciar una producció editorial i cultural conscient i respectuosa amb el medi ambient

Més info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top