Pilar Sampietro i Ignacio Somovilla

Pilar Sampietro és periodista de RNE emissora en la que ha presentat diferents programes de cultura i ecologia. Actualment presenta el programa Vida Verda a Ràdio 4 i Vida Verde per l’emissió de Radio Exterior d’Espanya. L’emissió setmanal Mediterráneo a Radio 3 descobreix la música i la manera de vida actual dels més joves als països banyats per aquest mar.

Ignacio Somovilla és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i en Dret per la Universitat d’Oviedo, continua la seva formació obtenint el Màster en Gestió Cultural a Bristol (Regne Unit). Col·laborador habitual del programa Vida Verda, també ha escrit nombrosos articles sobre història i estètica del jardí en diferents mitjans de comunicació. Docent i conferenciant en universitats i centres especialitzats, ha desenvolupat nombrosos projectes en l’àmbit de la creació i la recerca sobre el món del jardí, com la guia de jardins d’Espanya online labibliotecadeljardin.com. Al 2010 fou comissari de l’exposició “Paradís perdut; alg(unes) mirades al voltant del jardí”, que mostrava la vigència del jardí en el treball d’alguns artistes contemporanis. Actualment desenvolupa el projecte de viatges a jardins “Gardens FROM Spain”.

Pilar Sampietro i Ignacio Somovilla publiquen al 2012 amb  el llibre El jardí amagat / The hidden garden, en català i en castellà.

scroll to top