Antropologia cultural

10,00

L’antropologia sempre ha hagut de respondre a les preguntes sobre el seu significat i sentit en tant que ciència”. Núria Martí Aulló a la introducció del llibre.

En estoc

---

“L’antropologia sempre ha hagut de respondre a les preguntes sobre el seu significat i sentit en tant que ciència”. Núria Martí Aulló a la introducció del llibre.
Ramona Violant Ribera, etnològa i amiga d’August Panyella, escriu en aquest llibre que “el Museu Etnològic portava a terme exposicions, cursos i conferències que van contribuir molt positivament a la
consolidació dels estudis etnològics a tot Espanya”. Antropologia Cultural és un recull de 3 conferències que August Panyella pronuncià l’any 1962 en un curs organitzat per la Cátedra de
Arqueología de la Facultad de Filosofía y Letras, el Instituto Anatómico“Sierra” de la Facultad de Medicina i el Colegio Mayor “Santa Cruz” de la Universitat de Valladolid.
El llibre és un primer resultat d’una beca d’investigació per a inventariar l’arxiu personal d’August Panyella i Zeferina Amil, fundadors el Museu Etnològic de Barcelona.