Canviem el sistema, no el clima

12,00

Canviem el sistema, no el clima! pretén traçar les principals línies de canvi contra l’emergència climàtica que afecten a la ciutat de Sabadell i al país, des de vàries perspectives i àrees de la vida. És una proposta per posar en moviment la ciutadania i animar a un canvi d’hàbits, descobrir la situació actual i la urgència de conscienciar que no hi ha més oportunitat que el moment actual. Una publicació impulsada i produïda pel Pol cooperatiu de Sabadell, Cent Deu – Mala Peça, amb la col·laboració de Pol·len Edicions. El llibre aplega reflexions des de les 7 temàtiques diferents: emergència climàtica, ciutat, feminismes, habitatge, mobilitat, sobirania alimentària i consum. Un llibre escrit de manera coral per diverses veus formades des de l’activisme social, però també des del cooperativisme i la investigació sobre l’emergència climàtica. És, doncs, un llibre de múltiples mirades que desgrana aspectes tant quotidians com l’oferta responsable de compra d’aliments, la tria d’una empresa energètica per la llar o com moure’s per la ciutat sense contaminar.

Autoria: Diverses autores
Llengua: català
ISBN: 978-84-18580-51-2
Edita: Centdeu SCCL – Mala Peça
Amb la col·laboració de Pol·len edicions
Any: 2022
Pàgines: 120
Gènere: assaig
Format: 17 x 24 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 859 g
PVP: 12

Canviem el sistema, no el clima és una reflexió coral i crítica sobre el col·lapse actual i els reptes en clau local per combatre l’emergència climàtica.

Les autores, per ordre d’aparició: Anaya, Ester; Avellaneda, Pau; Beiztegui, Ione; Escarrà, Carla; Estop, David; Chaves, Laura; Griera, Eudald; Monge, Georgina; Gil, Javi; Padró, Roc; Pardo, Ester; Pujol, Anna; Rodriguez, Pilar; Rojas, Jordi; Serri, Simona; Torres, Marta; Tremoleda, Ariadna; Vilajoana, Adrià; Vilaseca, Eva. I amb un poema de Gustavo Duch.

Il·lustracions de Laia Dalmases. Fotografies de La Productora SCCL. Disseny i maquetació: La Productora SCCL. Correcció: Esther Saborido i Pol·len.