El Gripau amb Ales

14,00

El Gripau amb Ales és la història d’un gripau ben diferent del que estem acostumades. Un gripau vegetarià, que somia amb ser un gran ballarí. Una història que ens permet parlar de la diversitat, l’empatia i la cooperació.
Aquest conte és també una cançó del disc Bitxos Raros de la Nuri Total.Un crit a la riquesa de la diversitat i un homenatge a les rareses.

 

[Fitxa català]
Autoria: Núria Cela (text) Subi (il·lustracions)
Llengua: Català
ISBN: 978-84-16828-78-4
Any: 2020
Pàgines: 36
Col·lecció: Edicions especial
Gènere: conte il·lustrat
Format:21x21cm, tapa dura
Petjada de carboni (CO2 eq.):792
PVP:14€

El Gripau amb Ales és la història d’un gripau ben diferent del que estem acostumades. Un gripau vegetarià, que somia amb ser un gran ballarí. Una història que ens permet parlar de la diversitat, l’empatia i la cooperació.  Escrit per Núria Cela i il·lustrat per Subi.
El Gripau amb ales també és una cançó del disc Bitxos Raros de la Nuri Total  , un recull de cançons que parlen de diferents animals amb característiques especials, com un pop amb bicicleta, un camaleó glamurós, un cangur taxista, i molts altres que ens expliquen les seves històries. Un crit a la riquesa de la diversitat i un homenatge a les rareses. Podreu escoltar la canço aquí

Núria Cela és escriptora i compositora de cançons. Cantatautora al projecte musical Nuri total, on va crear els concert-espectacle “A la vida passen coses” i els concerts-espectacles “Rocu i el mar dels invisibles” i Bitxos Raros que neix fruit de l’últim disc de Nuri Total. També es ballarina i ha format part de la companyia de claqué i percussió Camut Band, dins l’espectacle Big Drums i Àfrica Camut Barcelona

Subi és Il·lustrador, li agrada molt, moltíssim dibuixar, és el què ha fet des de ben petit i ara s’hi dedica professionalment. També li agrada pujar muntanyes, anar en bicicleta i comptar ovelles quan no pot dormir.