El menjar no es llença

10,00

El relat de les criatures sobre l’aprofitament alimentari. Totes hem crescut amb l’imperatiu “El menjar no es llença!”, però quantes de nosaltres hem fet una reflexió conscient sobre les causes i conseqüències d’aquest fenomen? Tot i viure en un context d’emergència climàtica, el malbaratament alimentari
segueix sent un terreny força desconegut, que té unes conseqüències que van molt més enllà de les tones d’aliments descartades. Les autores dels vint-i-vuit contes que tens a les mans ja hi han reflexionat a través dels seus textos i il·lustracions.
Els contes d’aquest recull són una selecció de les 168 propostes presentades en la categoria infantil de la 5a edició del Premi #elmenjarnoesllença, una iniciativa que organitza anualment la Fundació Espigoladors, implicant a infants, joves, escoles, mestres i famílies a ser part de la solució. Un recull amb pròleg de Natza Farré i il·lustració de coberta d’Eli Elis.

[Fitxa català]
Autoria: col·lectiva
Il·lustració de coberta: Eli Elis (Elisabet Serra)
Llengua: català
ISBN: 978-84-16828-83-8
Edita: Fundació Espigoladors i Pol·len Edicions sccl
Any: abril de 2020
Pàgines: 100
Col·lecció:
Gènere: narrativa, relats
Format: 16 x 16 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 658
PVP: 10

El menjar no es llença. El relat de les criatures sobre l’aprofitament alimentari. Totes hem crescut amb l’imperatiu “El menjar no es llença!”, però quantes de nosaltres hem fet una reflexió conscient sobre les causes i conseqüències d’aquest fenomen? Tot i viure en un context d’emergència climàtica, el malbaratament alimentari
segueix sent un terreny força desconegut, que té unes conseqüències que van molt més enllà de les tones d’aliments descartades. Les autores dels vint-i-vuit contes que tens a les mans ja hi han reflexionat a través dels seus textos i il·lustracions.

Els contes d’aquest recull són una selecció de les 168 propostes presentades en la categoria infantil de la 5a edició del Premi #elmenjarnoesllença, una iniciativa que organitza anualment la Fundació Espigoladors, implicant a infants, joves, escoles, mestres i famílies a ser part de la solució. Una iniciativa de la Fundació Espigoladors amb el suport de d’Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Diputació de Barcelona.

La coedició i la coordinació editorial ha anat a càrrec de la Fundació Espigoladors i Pol·len edicions, amb la correcció de Núria Farrés i el disseny d’Iván Garcia. El llibre ha esta imprès a Catalunya a Novoprint, situat a Sant Andreu de la Barca.