Els condemnats de la terra

18,00

Presentem una de les obres cabdals del pensament anticolonial. Frantz Fanon és un dels intel·lectuals que més ha treballat l’anàlisi crític de la colonització política, ideològica i cultural. Els condemnats de la terra, publicat el 1961, després de la seva mort, és la seva obra més emblemàtica i es considera el seu testament polític. L’alliberament nacional, per a Fanon, anava molt més enllà que la independència dels poders colonials, implicava un procés d’autoalliberament i reconeixement. L’anàlisi d’Els condemnats de la terra i la seva proposta política continua tenint una vigència indiscutible, un clàssic per a tot moviment revolucionari. El llibre inclou a més un valuós anàlisi del trauma del colonitzat en el marc del sistema colonial. 

 Amb pròleg original de Jean-Paul Sartre i epíleg per l’edició catalana de la historiadora i professora karo moret-miranda. Traducció de Maria Llopis Freixas. Coedició entre Tigre de Paper i Pol·len edicions sccl.

Llegiu les darreres aparicions als mitjans: ressenya de Ferran Vives i Via a Ab Origine, ressenya de Jaume Claret a l’Ara Llegim, entrevista a la historiadora karo moret-miranda de Míriam Hatibi (Tardeo Ràdio Primavera Sound) i entrevista a Ràdio 3 Mediterráneo amb Pilar Sampietro.

[Fitxa català]
Autoria: Frantz Fanon
Llengua: català
ISBN: 978-84-16828-91-3
ISBN comercial: 978-84-16855-71-1
Edita: Tigre de Paper i Pol·len edicions
Any: 2020
Pàgines: 248
Col·lecció: Edicions especials
Gènere: assaig
Format: 15 x 21 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 827
PVP: 18 euros

Presentem una de les obres cabdals del pensament anticolonial. Frantz Fanon és un dels intel·lectuals que més ha treballat l’anàlisi crític de la colonització política, ideològica i cultural. Els condemnats de la terra, publicat el 1961, després de la seva mort, és la seva obra més emblemàtica i es considera el seu testament polític. L’alliberament nacional, per a Fanon, anava molt més enllà que la independència dels poders colonials, implicava un procés d’autoalliberament i reconeixement. L’anàlisi d’Els condemnats de la terra i la seva proposta política continua tenint una vigència indiscutible. Un clàssic per a tot moviment revolucionari, que inclou a més un valuós anàlisi del trauma del colonitzat en el marc del sistema colonial.

Amb el suport de: