I es va fer la llum

15,00

I es va fer la llum és un conte inspirat en les famílies de l’Aliança contra la Pobresa Energètica i el testimoniatge de la infància de la Cañada Real, que ara fa un any que viuen sense llum.

Autoria: Aliança Contra la Pobresa Energètica
Il·lustració: Ivonne Navarro Varas
Llengua: Català i edició en castellà
ISBN: 9788418580253
Edita: Pol·len edicions, Aliança Contra la Pobresa Energètica i Enginyeria Sense Fronteres
Any: 2011
Pàgines: 28
Col·lecció: Criatures
Gènere: Infantil | Pobresa | Sobirania energètica
Format: 21 x 21 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 499 grams
PVP: 15 €

I es va fer la llum. Una història sobre la pobresa energètica en la infància. Aquest conte s’ha inspirat en les vivències de les famílies de l’Aliança contra la Pobresa Energètica i els testimonis de la infància de la Cañada Real, que l’octubre de 2021 portava un any sense llum i és molt valenta.

A partir de 6 anys.

I es va fer la llum és un conte inspirat en les famílies de l’Aliança contra la Pobresa Energètica i el testimoniatge de la infància de la Cañada Real, que ara fa un any que viuen sense llum. És un conte il·lustrat per Ivonne Navarro Varas que pretén aportar un petit gra de sorra per superar aquesta injustícia de manera col·lectiva. Amb un llenguatge senzill alhora que contundent, és el conte ideal per a que en àmbits educatius es puguin acompanyar aquestes situacions i, alhora, enfortir les xarxes de suport que volen revertir aquesta situació.

També disponible en castellà: I se hizo la luz