Justícia Global

7,00

El dossier Crític 6 ‘Justícia Global’ aborda els conflictes Nord-Sud en qüestions tan rellevants i urgents de resoldre com la situació de desigualtat socio-econòmica, el feminisme, el medi ambient o els drets socials i polítics en perill. El nou número vol posar sobre la taula de debat una sèrie de temes que habitualment no són mai portada als grans mitjans de comunicació i és fruit d’una col·laboració especial entre CRÍTIC (amb la coordinació de Sergi Picazo), Pol·len i la LaFede.cat.

Autoria: Crític sccl (diverses autores)
Llengua: català
ISBN: 9788416828753
Edita: Crític i Pol·len
Any: 2019
Pàgines: 148
Col·lecció: Dossier Crític
Gènere: periodisme
Format: 17 x 24 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 692

El dossier, de 148 pàgines, aposta per un disseny modern i elegant, amb fotografies, mapes i infografies de mida gran. Pel que fa a les fotografies, la selecció ha anat a càrrec de la prestigiosa revista digital ‘5W’, dedicada precisament a les cròniques internacionals amb contingut social i humà. ‘

La revista compta amb la participació, com a entrevistats o com articulistes, de referents del món social i solidari com són Arcadi Oliveres, David Fernàndez, Marina Garcés, Silvia Federici, Boaventura de Sousa Santos, Montse Santolino, Bel Olid, Míriam Hatibi, Luca Gervasoni, Miquel Carrillo, Xavier Giró, Anna Surinyach, Carmen Juares, Cristina Zhang Yu, Saiva Bayo o Leila Nachawati..

El llibre s’inclou en la col·lecció Dossier Crític, co-editada entre Crític i Pol·len edicions sccl.