L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua

16,00

L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua és una llegenda adaptada als nostres temps, inspirada en el mite ayoreo, que ens anima a lluitar per l’aigua com a bé comú. T’imagines viure sense aigua? Quantes vegades al dia la utilitzes? I si l’aigua costés molt més del que pots pagar? Com beuries, et dutxaries, netejaries i cuinaries? Què cuinaries si no creix res sense aigua?

Il·lustrat per Denins Chapon  amb text de Claudia Michel. Amb aquesta història, basada en un bonic vídeo d’animació, commemorem les lluites per allò que és de totes i tots, pels nostres béns comuns, que ningú no ens pot treure.

 

Autoria: Denis Chapon i Claudia Michel
Llengua: (edición cuatrilingue) español, catalán, guaraní i quítxua.
ISBN: 9978-84-16828-97-5
Edita: Pol·len Edicions, COMSOC i laLibre
Any: 2020
Pàgines: 76
Col·lecció: Criatures
Gènere: Album Il·lustrat
Format: 21×21 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 897
PVP:16

 

L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua és una llegenda adaptada als nostres temps, inspirada en el mite ayoreo, que ens anima a lluitar per l’aigua com a bé comú. T’imagines viure sense aigua? Quantes vegades al dia la utilitzes? I si l’aigua costés molt més del que pots pagar? Com beuries, et dutxaries, netejaries i cuinaries? Què cuinaries si no creix res sense aigua? Aquestes preguntes se les va fer la gent de Bolívia quan els van intentar robar l’aigua, i aquest és el conte de com va passar. L’Àvia Grill és un personatge de l’orient de Bolívia que porta l’aigua quan canta. I a Bolívia, entre els anys 2000 i 2003, la gent va haver de lluitar per salvar l’aigua, perquè les grans empreses no els la prenguessin. Es van anomenar les Guerres de l’Aigua.

L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua és un conte basat en un bonic vídeo d’animació que commemora les lluites per allò que és de totes i tots, pels nostres béns comuns, que ningú no ens pot treure.

El llibre conté una unes reflexions finals amb l’objectiu de poder dinamitzar la lectura del conte. Les criatures podran fer-se preguntes al voltant de l’aigua, l’ús quotidià que fem d’ella i la importància que sigui un bé comú.

Il·lustrat per Denins Chapon  amb text de Claudia Michel.

Vídeo de la  presentació del llibre a la Feria Zócalo de Mexico.

https://fesc.xes.cat/repositori/?activity=activitat-2377

Amb el suport de: