Inaugurem l’Espai Contrabandos

Inauguracio_Espaicontrabandos

 

Català (en castellano más abajo)

 

L’Espai Contrabandos obre al centre de Barcelona, un espai‐llibreria de l’edició independent i el llibre polític que ofereix activitats regulars . Gairebé 20 editorials, la majoria de l’associació  Contrabandos, s’uneixen per difondre els seus llibres a través d’activitats i ofereixen l’espai a moviments polítics i socials. La inauguració, político‐gastronòmico‐musical, es farà el dia 10 de desembre a les 18:30h al local (c/ Arc de Sant Cristòfol, 11‐23), situat al barri de la Ribera  

 

Gairebé una vintena d’editorials, la majoria membres de l’associació d’editorials independents de llibre polític Contrabandos acaben d’obrir un espai‐llibreria al centre de Barcelona, al barri de la Ribera (al costat del forat de la Vergonya). L’Espai CONTRABANDOS –situat a l’antic Espai Icaria‐ és un espai‐llibreria de trobada, de promoció i altaveu del llibre de pensament polític i de l’edició independent, un lloc obert a tothom, començant pel barri, a editorials, activistes, l’acadèmia, moviments socials i organitzacions polítiques.

 

La inauguració, que tindrà lloc el proper dimarts dia 10 de desembre a les 18:30h, comptarà amb parlaments, menjar‐polític i actuacions musicals amb El Peliba Jam session (components de Los Barrankillos), Iagoalaiaga i Queralt.

 

Qui impulsa l’espai?

 

L’espai  està  impulsat  per  les següents  editorials  de  Catalunya  i  de  l’Estat  espanyol:  Icaria Editorial, Txalaparta, Edicions Bellaterra, El Viejo Topo, Editorial Hiru, Laertes, La Oveja Roja, En Clave de Libros, Libros en Acción, Montesinos, Ned Ediciones, Ediciones del Oriente y del Mediterráneo, Octaedro  Editorial,  Editorial Proteus,  Tierra de nadie  ediciones  i finalment Pol∙len Edicions, que gestiona l’espai.

 

Llibres com a pretext i context  Espai Contrabandos pren com a pretext la difusió de llibres i en reforça el seu context, amb l’aspiració de convertir‐se en espai de referència sobre les temàtiques i les lluites vinculades al  llibre  polític.  Per  això,  l’espai  ofereix  una  programació regular  d’activitats  (presentacions, grups  de  lectura,  itineraris  de  lectura, sopars  de  prospecció,  espais  de  descans  i  lectura, aparadors polítics, etc.). L’Espai Contrabandos posa el local a la disposició dels col∙lectius que el precisin.

 

Inauguració roja, verda i violeta  

 

A la festa d’obertura de l’espai s’hi faran parlaments de persones referents en l’àmbit de la lluita anticapitalista, ecologista i dels feminismeS i s’oferirà menjar‐polític (un assortiment de plats amb visió crítica, com per exemple “poc pa i molts xoriços”). Hi ha previstes també les actuacions musicals de El Peliba Jam session (components de Los Barrankillos), Iagoalaiaga i Queralt.

 

Qui farà els parlaments?

 

Marc Gavaldà, ambientòleg i membre de la campanya RepsolMata; Joana  Garcia Grenzner, periodista especialitzada en comunicació d’organitzacions, drets humans i de les dones i perspectiva de gènere en la informació;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top