Marc Solanes Calderón

Marc Solanes Calderón (Cerdanyola del Vallès, 25 de desembre de 1993) és graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Postgrau en Periodisme Literari (UAB) i Postgrau en International Affairs and Diplomacy (UNITAR) per l’institut de les Nacions Unides.

“Escriure i relatar el que passa al meu voltant ha estat un dels meus somnis des de ben petit. M’apassiona l’estudi i la recerca de la memòria històrica, tal com podreu veure al llibre que us presento.”

Ha passat per la redacció del Periòdic d’Andorra i ha col·laborat amb EFE Catalunya, ElMon.cat i Expansión. Ha estat professor associat del Màster en Direcció de Comunicació d’ESIC Bussiness School i ISDE. Actualment treballa com a col·laborador de La Vanguardia, la revista Història i Vida (La Vanguardia), el web Catalunya Econòmica, el suplement Negocios d’El País i coordina la revista de medi ambient Sostenible.cat.

Ha dirigit el documental Els Orrit, nominat a la secció Latitud del DocsBarcelona 2023 i candidat als XVI Premis Gaudí 2024.

És autor de Las niñas de Elna.

scroll to top