Ainhoa Black is Beltza II

21,90

Ainhoa Black is Beltza II és un còmic de Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Isa Campo, il·lustrat per Susanna Martín. L’Ainhoa neix de miracle a La Paz (Bolívia) després de la mort, en atemptat parapolicial, de la seva mare Amanda. Creix a Cuba i el 1988, als 21 anys, viatja al País Basc per conèixer la terra del seu pare, en Manex. En ple conflicte repressiu, coneix la Josune, una periodista compromesa, i la seva quadrilla d’amigues i amics. Quan un mor per sobredosi d’heroïna, Ainhoa i Josune parteixen en un viatge iniciàtic que les portarà pel Líban, l’Afganistan i la ciutat de Marsella. Són els darrers anys de la Guerra Freda i totes dues s’endinsaran en el fosc món de les xarxes de narcotràfic i els seus estrets vincles amb les trames polítiques.

ENVIAMENTS A PARTIR DEL 5 D’OCTUBRE

Autoria: Fermin Muguruza, Harkaitz Cano, Isa Campo
Il·lustració: Susanna Martín
Traducció: Anna Carbonell Garrido
Llengua: català
ISBN: 978-84-18580-54-3
Edita: Pol·len edicions
Any: 2022
Pàgines: 128
Col·lecció: Còmic
Gènere: Còmic | Memòria HIstòrica | Thriller
Format: 23 x 30,5 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 1.504 grams
PVP: 21,90 euros

Ainhoa Black is Beltza II és un còmic de Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Isa Campo, il·lustrat per Susanna Martín. Simultàneament sen ha presentat la pel·lícula, així com les edicions en euskara (Elkar), gallec (Demo) i castellà (Reservoir Books). Aquí podeu veure el tràiler del film:

 

L’Ainhoa neix de miracle a La Paz (Bolívia) després de la mort, en atemptat parapolicial, de la seva mare Amanda. Creix a Cuba i el 1988, als 21 anys, viatja al País Basc per conèixer la terra del seu pare, en Manex. En ple conflicte repressiu, coneix la Josune, una periodista compromesa, i la seva quadrilla d’amigues i amics. Quan un mor per sobredosi d’heroïna, Ainhoa i Josune parteixen en un viatge iniciàtic que les portarà pel Líban, l’Afganistan i la ciutat de Marsella. Són els darrers anys de la Guerra Freda i totes dues s’endinsaran en el fosc món de les xarxes de narcotràfic i els seus estrets vincles amb les trames polítiques.

Ainhoa Black is Beltza II és la segona part, tot i que es pot llegir independentment, de Black is Beltza, de la qual també se’n va fer una pel·lícula.