Crisi o Vida Dossier Crític

7,00

Crisi o Vida Dossier Crític 7 és una revista que analitza la situació de crisi social i econòmica que pateix Catalunya —i la resta del món— arran de la pandèmia de la Covid-19. Alhora, proposa una sèrie d’alternatives que posin la vida al centre, i no només el capital. Coordinada per Manu Simarro i Sergi Picazo, compta amb el suport econòmic i l’assessorament de continguts dels advocats del Col·lectiu Ronda. Algunes de les veus que apareixen a ‘Crisi o vida’ són Iannis Varufakis, Yayo Herrero, Xavier Domènech, Genís Roca i Lourdes Beneria. En la primera part, també hi col·laboren Andreu Missé, Ariadna Trillas, Albert Recio, Ivan Miró, Natàlia Mas, Antoni Soy, Ramón Boixadera, Sergi Cutillas, Joan Buades i Marta Tafalla. A la segona part del dossier, centrat en les cures, l’ecofeminisme i la idea de posar la vida al centre, hi participen Sara Cuentas, Nuria Alabao, Sandra Ezquerra, Neus Andreu, Josep Manuel Busqueta, Daniel Raventós i Santiago López Petit. És el número 7 del Dossier Crític, coedició entre Crític i Pol·len.

[Fitxa català]
Autoria: Diverses autores
Llengua: català
ISBN: 978-84-18580-00-0
Edita: Crític i Pol·len
Any: 2020
Pàgines: 144
Col·lecció: Dossier Crític
Gènere: periodisme
Format: 17 x 24
Petjada de carboni (CO2 eq.): 830
PVP: 7

Crisi o Vida Dossier Crític 7 és una revista que analitza la situació de crisi social i econòmica que pateix Catalunya —i la resta del món— arran de la pandèmia de la Covid-19. Alhora, proposa una sèrie d’alternatives que posin la vida al centre, i no només el capital.

Coordinada per Manu Simarro i Sergi Picazo, compta amb el suport econòmic i l’assessorament de continguts dels advocats del Col·lectiu Ronda. Algunes de les veus que apareixen a ‘Crisi o vida’ són Iannis Varufakis, Yayo Herrero, Xavier Domènech, Genís Roca i Lourdes Beneria. En la primera part, també hi col·laboren Andreu Missé, Ariadna Trillas, Albert Recio, Ivan Miró, Natàlia Mas, Antoni Soy, Ramón Boixadera, Sergi Cutillas, Joan Buades i Marta Tafalla. A la segona part del dossier, centrat en les cures, l’ecofeminisme i la idea de posar la vida al centre, hi participen Sara Cuentas, Nuria Alabao, Sandra Ezquerra, Neus Andreu, Josep Manuel Busqueta, Daniel Raventós i Santiago López Petit. És el número 7 del Dossier Crític, coedició entre Crític i Pol·len.

Ja és el 7è Dossier Crític publicat per la cooperativa de periodisme crític i d’investigació: Procés, Vell Nou, Feminismes, Mar Crítica, Ciutats, Justícia Global i ara, Crisi o Vida.