Invitació a l’Economia Solidària

10,00

Invitació a l’Economia Solidària. Una visió des de Catalunya, de Jordi Estivill, és un treball que per primera vegada analitza amb xifres i exemples pràctics la situació de l’economia solidària en clau catalana. Una obra divulgativa que ens convida a conèixer una realitat emergent i un concepte cada vegada més utilitzat.
L’Economia Solidària, com a noció en elaboració, s’omple de significat integrant els trets comuns de milers d’experiències d’arreu del món i alhora diferenciant-se d’altres nocions que li són més properes, com ara l’economia social, l’economia popular, el tercer sector i un llarg etcètera. En aquesta obra hi trobareu definicions, un repàs històric, exemples d’entitats per “viure l’economia solidària” a Catalunya i el paper de la Xarxa d’Economia Solidària.

[Fitxa català]
Autoria: Jordi Estivill
Llengua: català
ISBN: 9788416828364
Edita: Pol·len i XES
Any: 2018
Pàgines: 120
Col·lecció: Eines
Gènere: assaig
Format: 11,5 x 16,5
Petjada de carboni (CO2 eq.): 557
PVP: 10

 

Invitació a l’Economia Solidària. Una visió des de Catalunya és el segon títol de la nova col·lecció Eines.
Una proposta editorial impulsada per la Xarxa d’Economia Solidària i Pol·len sccl. La col·lecció neix com a instrument d’informació i coneixement per difondre l’economia social i solidària a Catalunya, els seus reptes i les seves respostes. Perquè EINES ens recorda, divulgativament, que ja comencem a poder viure d’una altra manera, però que també cal fabricar eines encara més robustes i incisives per a sostenir l’alegria de la vida front la tristor del capital.

Altres títols de la col·lecció Eines: Esmolem les eines; Finances ètiques i solidàries; La transició a les renovables; Economia Solidària i Feminista.