Ja és aquí el Volum 2 de Terra de ningú, perspectives feministes sobre la repressió

Durant el mes d’octubre treurem el segon volum del projecte Terra de ningú coeditat amb el col·lectiu feminista Gatamaula i en aquesta ocasió parlarem sobre la repressió.

Al primer volum Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència, publicat a finals del 2017, es va posar sobre la taula veus feministes i LGBTI per parlar de la independència, l’autodeterminació dels pobles, les identitats nacionals, la sobirania, els estats i totes aquelles qüestions que es relacionen amb la lluita per l’alliberament nacional dels Països Catalans i més enllà. Aquest segon volum parteix d’aquella tardor del 2017 i és una reacció a la situació política i social del nostre país, al mateix temps que busca ser una oportunitat per reflexionar més pausadament sobre com abordar els temes repressius en el context actual des d’una aproximació feminista que ha estat pràcticament absent en el debat públic.

En aquesta ocasió comtem amb textos de Carina Navarro, Carme Porta, Clara Camps Calvet, Dolors Bassa Elisabet Almeda Samaranch, Gatamaula, Hora Bruixa, Laia Serra, Lucía Veciño, Marta Roqueta-Fernàndez, Montse Bassa, Mireia Boya, Núria Vergés Bosch, Pastora Filigrana García, Tamara Carrasco, Tània Verge i Zuriñe Rodríguez Lara.

Els articles d’aquest segon volum ens donen eines rellevants per pensar la repressió en l’àmbit històric i actual, situat a casa nostra però també en relació amb altres territoris de l’Estat, de manera que ens permeten reflectir les diferents cares d’aquesta repressió i com està afectant les dones i els feminismes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

scroll to top