Júlia Sánchez Andreo

Júlia Sánchez
Júlia Sánchez Andreo és una dona treballadora, ecofeminista, mare i amant de les celebracions. En l’àmbit formatiu, és Llicenciada en Sociologia, en l’itinerari d’educació i cultura. Màster en Participació Ciutadana i Polítiques Locals i graduada en Magisteri d’Educació Primària.
L’any 2005 va co-fundar el Grup de Teatre de les Oprimides, GTO Teatraviesas i el 2009, el grup de Teatraviesas a les escoles. És des d’aquest grup que va desenvolupar diferents obres de teatre fòrum per treballar sobre les violències de gènere, la discriminació racial o els trastorns alimentaris. El 2009 crea la cooperativa La Ciranda, un un projecte per l’acompanyament respectuós de les sexualitats d’infants, joves i persones adultes. El 2011 va estar becada per l’Institut Català de les Dones, per seguir investigant sobre les violències de gènere en l’adolescència. Del 2010 al 2017, ha estat professora externa del Postgrau en Teatre i Educació de l’Institut del Teatre de Vic. Des del 2013 ha profunditzat en el coneixement de la sexualitat femenina de la mà de la ginecòloga Montserrat Catalan i l’antropòloga Sophia Style. I des del 2015, dirigeix el projecte pedagògic “Celebrem la Sexualitat” per l’educació afectiva i sexual integral, amb perspectiva de gènere, en benefici de tota la comunitat educativa.
Amb Pol·len edicions ha publicat Espermarquia. Un conte sobre els canvis en la pubertat, les ejaculacions i el bon tracte, que ha estat il·lustrat per Anna Tó. També disponible en castellà.
scroll to top