Espermarquia. Un conte sobre els canvis en la pubertat, les ejaculacions i el bon tracte

12,00

Espermarquia. Un conte sobre els canvis en la pubertat, les ejaculacions i el bon tracte. En Joan està al final de la pubertat i s’aproxima la vivència de la seva primera ejaculació, l’espermarquia. La seva fertilitat està florint i té curiositat i ganes d’ejacular per primera vegada. Mentre prepara la foguera de Sant Joan, anirà notant com s’acomiada del seu cos de nen i li apareixen un munt de dubtes. Ens acompanyes a resoldre les seves preguntes? Recull del Diari de l’Educació. 

Autoria: Júlia Sánchez Andreo
Il·lustració: Anna Tó
Llengua: català
ISBN: 978-84-18580-27-7
Edita: Pol·len edicions
Any: 2021
Pàgines: 48
Col·lecció: Criatures | 9món Acompanyant Migjorn
Gènere: Sexualitat infantil i juvenil
Format: 16 x 16 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 461 grams
PVP: 12 euros

Espermarquia. Un conte sobre els canvis en la pubertat, les ejaculacions i el bon tracte. En Joan està al final de la pubertat i s’aproxima la vivència de la seva primera ejaculació, l’espermarquia. La seva fertilitat està florint i té curiositat i ganes d’ejacular per primera vegada. Mentre prepara la foguera de Sant Joan, anirà notant com s’acomiada del seu cos de nen i li apareixen un munt de dubtes. Ens acompanyes a resoldre les seves preguntes?

Aquest conte vol celebrar una relació digna i curosa amb un mateix, amb els propis genitals i les primeres ejaculacions. Alhora, vol potenciar les relacions de confiança amb els adults de referència i el bon tracte entre els amics.

Si ets adult, desitgem que la foguera d’en Joan et permeti recordar les teves pròpies experiències i t’inspiri per compartir el teu testimoni amb les properes generacions. Ens acompanyes a crear una bonica foguera?

A partir de 8 anys. També disponible en castellà.

Aquest conte és el quart títol de la col·lecció de Pol·len edicions amb l’Associació 9món – Acompanyant Migjorn:
N. 1 – El primer joc d’en Jan i la Marina. En Jan, encara a la panxa, pregunta a la seva germana: Marina, com t’ho vas fer per néixer? I la Marina li explica.
N. 2 – Descobrint el cos, sembrant paraules. La Bruna s’adona que el seu germà petit té uns genitals diferents. La mare li explica amb detall i delicadesa.
N. 3 – La Geganta de les Estrelles. La Geganta és una missatgera de les emocions que sentim quan trobem que alguna persona que estimem no hi és.
N. 4 – Espermarquia. El Joan és un nen que sent el seu cos desvetllar-se cap a la pubertat i vol posar-hi paraules i trobar complicitats.