Núria Beitia Hernández

Núria Beitia Hernández, Barcelona (desembre de 1962). www.nuriabeitia.net

Psicòloga, Magistra en Estudis de les dones, Postgraduada en Mediació i Resolució de Conflictes i en La pràctica de la relació; mestressa de casa i mare d’una noia. Tinc essència de docent, afició a l’escriptura i, de tant en tant, em conviden a participar i a revisar textos i projectes.

He tingut el privilegi de fundar, al costat d’altres dones, preciosos projectes (La proposta d’un desig o la Formació per a dones El Viaje de la Mujer Cíclica). També he gaudit de la fortuna de participar en espais femenins, feministes i dedicats a la cura de la vida: Pròleg-Llibreria de dones de Barcelona, Espai de Salut Titània, Migjorn casa de naixements, Duoda-Centre de recerca de dones de Universitat de Barcelona, Red CAPS, Xarxa de salut feminista, etc.

Fa quasi 25 anys que imparteixo tallers, cursos i conferències sobre sexualitat, salut menstrual, preparació a la maternitat i paternitat, criança, autoconeixement, espiritualitat i feminisme. Vaig ser curadora de l’exposició Paraula de Medusa, relectura del mite per a anar més enllà de la petrificació.

Soc curiosa de mena i observar, esbrinar i comprendre em produeixen, a parts iguals, plaer i neguit. M’apassiona posar fil a l’agulla i embastar paraules, paladejar preguntes, recrear comprensions, escoltar i llegir històries i també explicar-les, creant-les i recreant-les. He publicat articles a DUODA, Revista d’Estudis Feministes; VIA DOGANA, Rivista di pratica política i Viure en Família, entre d’altres i també a diferents publicacions col·lectives. Amb La Geganta de las Estrelles m’estreno en conte infantil.

La Geganta de les Estrelles

Correo-e: nuriabeitia@copc.es

Web: nuriabeitia.net/

Facebook: facebook.com/nuria.beitia.9

Twitter: twitter.com/NuriaBeitia

Instagram: nuriabeitia

Linkedin: linkedin.com/in/nuriabeitiahernandez/

 

 

scroll to top