La Geganta de les Estrelles

12,00

La Geganta de les Estrelles és un ésser —mig àngel mig fada— que manté un fil d’amor quan cal acompanyar les nostres criatures davant de la separació dels progenitors o de qualsevol altra absència llarga (per malaltia o viatge, per exemple) d’una persona estimada. Una persona que malgrat la distància, ens pensa, ens cuida, ens té al cor. Trobar a faltar, sentir l’absència són pessigades que notem quan la persona que estimem no hi és o quan tenim por que la seva absència esdevingui abandó.
Missatgera dels petons, les moixaines, la tendresa i l’estimació, la Geganta —a través de la màgia, l’escolta de les emocions i l’apropament a l’esperit— propicia l’elaboració i recreació d’un espai interior on, a poc a poc, es desplegui la creativitat i trobem noves formes de relacionar-nos.

Escrit per Núria Beitia Hernández Il·lustrat per Teresa Montsech Vilaseca

[Fitxa català]
Autoria: dels textos Núria Beitia Hernández, de les il·lustracions Teresa Montsech Vilaseca
Llengua: Català
ISBN: 978-84-16828-79-1
Edita: Pol·len Edicions i Migjorn
Any: 2020
Pàgines: 36
Col·lecció: Edicions especials
Gènere: conte infantil
Format:16×16
Petjada de carboni (CO2 eq.):458
PVP:12

La Geganta de les Estrelles

Trobar a faltar, sentir l’absència, són pessigades que notem quan la persona que estimem no hi és o quan tenim por que la seva absència esdevingui abandó.
La Geganta de les Estrelles és un ésser —mig àngel, mig fada— que manté aquest fil d’amor quan cal acompanyar les nostres criatures davant de la separació dels progenitors o de qualsevol altra absència llarga (per malaltia o viatge, per exemple) d’una persona important i estimada. Una persona que, malgrat la distància, ens pensa, ens cuida, ens té al cor.
Missatgera dels petons, les moixaines, la tendresa i l’estimació, la Geganta —a través de la màgia, l’escolta de les emocions i l’apropament a l’esperit— propicia l’elaboració i la recreació d’un espai interior on, a poc a poc, es vagin desplegant tant l’autoestima com la creativitat i puguem, així, trobar noves formes de relacionar-nos.

Escrit per Núria Beitia Hernández Il·lustrat per Teresa Montsech Vilaseca

Col·lecció de contes
Migjorn, casa de Naixements, sccl”
Cuidar la vida des del seu inici
Des de “9 Món, acompanyant Migjorn” volem presentar-vos aquesta col·lecció de contes on es respira la cura de la vida des del seu inici.
Les criatures quan neixen vénen amb el llibre d’instruccions sota el braç, estan tan a prop de la vida que saben expressar allò que els hi agrada, allò que els incomoda i allò que necessiten. La criança és una bona ocasió per a retrobar aquella llengua primera, feta d’afecte, cos, necessitats, jocs i curiositat, i d’aquesta forma poder entendre què ens diuen i, amb això, retrobar-nos.

Amb aquesta col·lecció volem escampar i sembrar llavors de respecte, de confiança, de desig d’observació i de mirada. Paraules que ens ajudin a gaudir intensament de l’aventura d’acompanyar a créixer, de tornar a connectar amb els aprenentatges primerencs de cura i admiració de la vida i la natura, i de la connexió amb l’amor i la saviesa relacional.

Esperem que grans i criatures gaudiu d’aquests relats fets de joc i afecte. Són contes per a criatures que als grans ens faciliten comprendre les emocions i trobar les paraules.
N. 1 – El primer joc d’en Jan i la Marina
N. 2 – Descobrint el cos, sembrant paraules
N. 3 – La Geganta de les Estrelles

 

L’H Digital. Entrevista a Núria Beitia a la televisió de l’Hospitalet, abril 2021.