I aquí, qui mana?

15,00

La Paula sempre decideix què fa i què fan les persones que són amb ella. «Que madura que ets!», «sempre ho tens tot tan clar», són comentaris que sent sovint. Però la Paula s’enfada quan no es fa el que ella vol. Per què no accepta que les altres persones també proposin jocs, activitats, menús…? Potser a la Paula se li ha cedit més ‘poder’ del que pot gestionar. Una criatura hi ha coses que no les pot decidir, que no les ha de decidir. Per això hi ha les persones adultes. I aquí, qui mana? forma part del projecte Dinàmiques CONTAdes.

Autoria: Laia Panyella i Carbonell i Laura Cortés
Il·lustració: Aitor Larrea Larrañaga
Llengua: Català
ISBN: 978-84-18580-05-5
Edita: Pol·len edicions
Any: 2020
Pàgines: 36
Col·lecció: Criatures
Gènere: Àlbum il·lustrat | Infantil | Educatiu
Format: 21 x 21 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 734 grams

La Paula sempre decideix què fa i què fan les persones que són amb ella. «Que madura que ets!», «sempre ho tens tot tan clar», són comentaris que sent sovint. Però la Paula s’enfada quan no es fa el que ella vol. Per què no accepta que les altres persones també proposin jocs, activitats, menús…? Potser a la Paula se li ha cedit més ‘poder’ del que pot gestionar. Una criatura hi ha coses que no les pot decidir, que no les ha de decidir. Per això hi ha les persones adultes.

Dinàmiques CONTAdes són una sèrie de contes il·lustrats per a un públic familiar, educatiu i terapèutic. Amb un llenguatge pròxim als i a les infants, les Dinàmiques CONTAdes esdevenen una eina que ens permet conversar sobre aquells aspectes de les nostres vides que ens preocupen i generar un espai, un context i una mirada.

Consulta els altres dos títols de Dinàmiques CONTAdes: La por de la Daniela, i Qui cuida a qui?, i gaudeix d’una oferta comprant el pack de Dinàmiques CONTAdes. També disponibles en castellà: Dinámicas CONTAdas.

Amb el suport de: