La por de la Daniela

15,00

A la nit, la Daniela somnia i es desperta cridant. Té por que la seva mare es mori. Com que té tanta por, dorm al llit de la mare i del pare, i un dia sent que és la mare la qui somia i diu «Mama, mama!…». Quan la Daniela ho parla amb el seu pare i amb la seva mare, aquesta descobreix que potser la Daniela ha adoptat una por que no és seva, que és de la mare. La mira fixament i li explica: «la majoria de persones moren quan es fan grans. La meva mare va morir jove i jo la trobo a faltar, però és la meva por no la teva». La por de la Daniela forma part del projecte Dinàmiques CONTAdes.

Autoria: Laia Panyella i Carbonell i Laura Cortés
Il·lustració: Aitor Larrea Larrañaga
Llengua: Català
ISBN: 978-84-18580-04-8
Edita: Pol·len edicions
Any: 2020
Pàgines: 36
Col·lecció: Criatures
Gènere: Àlbum il·lustrat | Infantil | Educatiu
Format: 21 x 21 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 734 grams
PVP: 15 €

A la nit, la Daniela somnia i es desperta cridant. Té por que la seva mare es mori. Com que té tanta por, dorm al llit de la mare i del pare, i un dia sent que és la mare la qui somia i diu «Mama, mama!…». Quan la Daniela ho parla amb el seu pare i amb la seva mare, aquesta descobreix que potser la Daniela ha adoptat una por que no és seva, que és de la mare. La mira fixament i li explica: «la majoria de persones moren quan es fan grans. La meva mare va morir jove i jo la trobo a faltar, però és la meva por no la teva».

Dinàmiques CONTAdes són una sèrie de contes il·lustrats per a un públic familiar, educatiu i terapèutic. Amb un llenguatge pròxim als i a les infants, les Dinàmiques CONTAdes esdevenen una eina que ens permet conversar sobre aquells aspectes de les nostres vides que ens preocupen i generar un espai, un context i una mirada.

Consulta els altres dos títols de Dinàmiques CONTAdes: I aquí, qui mana?, i Qui cuida a qui?, i gaudeix d’una oferta comprant el pack de Dinàmiques CONTAdes. També disponibles en castellà: Dinámicas CONTAdas.

Amb el suport de: