Pack Terra de ningú

25.00

El pack Terra de ningú  inclou els dos volums del projecte Terra de ningú: el primer volum Perspectives feministes sobre la independència i el segon volum Perspectives feministes sobre la repressió.

Terra de ningú es un projecte coeditat amb Gatamaula

 

 

 

 

Autoria: Colectiva
Llengua: català
ISBN: 9788416828739
Edita: Gatamuala i Pol·len Edicions
Any: 2019
Col·lecció: D-fracciones
Gènere: assaig
Format: 15x21cm
PVP: 25

Terra de Ningú VI.  Perspectives feministes sobre la independència és un llibre col·lectiu amb contribucions de feministes i activistes LGTBI que explora les relacions entre els feminismes i la independència. Veus diverses reflexionen sobre els processos d’alliberament nacional, centrat en el cas català, i aporten propostes que poden esdevenir llavors per un debat fructífer entorn les identitats, les sobiranies, la llengua i la cultura, la participació política, l’economia o la solidaritat internacionalista.

Terra de ningú VII. Perspectives feministes sobre la repressió. Aquest segon volum de Terra de ningú parteix d’aquella tardor i és, d’una banda, una reacció a la situació política i social del nostre país, i de l’altra, busca ser una oportunitat per reflexionar més pausadament sobre com abordar els temes repressius en el context actual des d’una aproximació feminista que ha estat pràcticament absent en el debat públic.