Gustavo Duch

Gustavo Duch (1965, Barcelona) és veterinari, investigador, escriptor i “contador trashumante”. Des de Veterinaris Sense Fronteres va impulsar xarxes a favor de la Sobirania Alimentària com alternativa a l’agricultura capitalista, que arruïna el planeta i als seus éssers vius, treballant estretament amb l’organització de camperols/es La Via Campesina. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació, i edita la revista Sobirania Alimentària Biodiversitat i Cultures.

Gustavo Duch actualment forma part de la cooperativa El Pa Sencer, un altre lloc d’agitació social. També treballa com a professor associat en la Universitat Autònoma de Barcelona.

En el marc dels Premis Ones Mediterrània 2022, Gustavo Duch ha rebut el “Reconeixement de la Xarxa Internacional d’Escriptors per la Terra” que va presidir Ernesto Cardenal.

El 2012 va publicar amb Pol·len edicions Mucha gente pequeña i el 2015 va publicar Secretos. Relatos de mucha gente pequeña. Després Cosechas i huertos de libertad. Al 2021, ha sortit Cuentos del progreso. Conversaciones con el pastor.

 

scroll to top