Temps Dossier Crític 9

7,00

Plantejar la qüestió del temps és, en realitat, parlar de treball, de salut, d’educació, d’alimentació, de mobilitat, de consum, de cures… i, de retruc, parlar-ne més ajuda a afrontar els grans reptes pendents de la humanitat en tres escenaris: la crisi ecològica, la proposta feminista i com superar
el sistema econòmic capitalista. El nou Dossier Crític 09 Temps, que edita el mitjà i cooperativa Crític, ha comptat amb entrevistes a Jorge Moruno, Sara Moreno, Liliana Arroyo i Maria Nicolau, peces d’opinió de Carl Honoré, Marta Junqué, Fabian Mohedano, Antonio Maestre, Núria Alcaraz, Mar Vallecillos, Gonzalo Pin i la poesia d’Adriana Bertran. La revista està ecoeditada per Pol·len Edicions, empra paper FSC, compta amb la motxilla ecològica de comunicació ambiental Bookdaper i és de producció local.

[Fitxa català]
Autoria: Diverses autores
Llengua: català
ISBN: 978-84-18580-50-5
Edita: Crític i Pol·len
Any: 2022
Pàgines: 144
Col·lecció: Dossier Crític
Gènere: periodisme
Format: 17 x 24 cm
Petjada de carboni (CO2 eq.): 1.209 g
IBIC: KNTJ
PVP: 7 euros

El novè dossier de CRÍTIC es titula Temps. La revista monogràfica en paper explica en reportatges, entrevistes reflexions i infografies com el capitalisme ha impulsat una sèrie de canvis culturals que, en ferma aliança amb el masclisme, han monetitzat cada fragment del nostre temps de vida. Què hi trobareu a la revista Temps? D’entrada, entrevistes a experts com el sociòleg madrileny Jorge Moruno, autor de No tengo tiempo; la també sociòloga catalana Sara Moreno, especialista en vida quotidiana, feminisme i treball; l’experta en tecnologies digitals i lladres de tempsLiliana Arroyo, o la cuinera Maria Nicolau, que reclama tornar a dedicar temps a preparar-nos els aliments. A Crític expliquen amb molt detall el llançament de la nova revista.

El darrer Dossier Crític (de l’any 2021) s’ha titulat Emergència.